Як вибрати тротуарну плитку

Як вибрати тротуарну плитку

Тротуарна плитка - це ідеальне рішення для вимощення доріжок. Багатий асортимент кольорів, видів, форм дозволяє легко добитись потрібного дизайнерського ефекту, підібрати плитку так, щоб вона стала гармонійною частиною загального архітектурного ансамблю. Крім того, тротуарна плитка довговічна, легка у викладці і очистці. Але щоб плитка служила довго і якісно, потрібно обрати хороший продукт. Якщо Ви ще вагаєтесь у виборі тротуарної плитки, також перечитайте які види тротуарної плитки бувають і яку тротуарну плитку купити. А наша компанія надасть Вам кілька порад у цьому питанні:

1. Перед усім, Вам потрібно оглянути зовнішній вигляд самої плитки. Поверхня якісної тротуарної плитки - рівна і гладка, не має жодних нерівностей чи пошкоджень. Добросовісно зроблена плитка не повинна містити якихось виступів, шершавостей чи тріщин. Але не забувайте, що гладкість плитки може бути отримана через більшу кількість води у розчині, що означатиме гіршу міцність плитки. Тому обов’язково перевірте плитку і за іншими критеріями. Також зверніть увагу на форму плитки – розмір має бути однаковим, висота рівною для всією продукції партії.

2. Не соромтесь запитати у виробника про бетон - основний компонент для замішування розчину для плитки. Бетон повинен бути високоякісним, краще, якщо він вироблений перевіреною, надійною компанією. Чесний виробник, який використовує хороші матеріали, без проблем дасть відповідь на цікаві для Вас питання. Пам’ятайте – від матеріалу, з якого вироблена плитка, залежить її міцність. Якісна плитка - це перш за все міцна плитка.

3. Найкращий спосіб впевнитись у якості готової плитки – це перевірка «на звук». Звичайно, пересічному покупцю визначити якість не так вже й просто, але обов’язково спробуйте легенько вдарити два вироби один об одного. Якщо при цьому звук буде дзвінким, то продукт якісний. У випадку глухого звуку, продукт має надлишок води у розчині, а отже, й меншу міцність.

4. Наша остання порада стосується вибору кольорової плитки. Кольорова тротуарна плитка має бути однаковою у всій партії – рівномірний однотонний колір для кожного виробу. Не може бути вкраплень іншого кольору. Якщо ж тротуарна плитка має дуже яскравий колір, варто насторожитись – це значить, що у розчині було використано занадто багато барвнику, а це може погано вплинути на міцність плитки. Надіємось, що наші поради допоможуть простим покупцям обрати для себе якісний товар. Хороша тротуарна плитка – міцна, акуратно виготовлена, без жодних дефектів. Саме такою є продукція виробництва компанії «РУСИН-О». Наша тротуарна плитка відповідає усіх вимогам якості, довговічності та міцності.

Дізнатися ціни на всю тротуарну плитку, дивіться у прайсі продукції - бруківка ціна.

 

Читайте також

Ціна бруківки у Львові

Ціна бруківки залежить від висоти та обраного кольору, пігмент якого збільшує її в ціні. Обирати бруківку слід від її призначення в залжності від навантаження

Шлакоблок у будівництві

Шлакоблок – це штучно виготовлений будівельний камінь. Використовується шлакоблок при будівництві стін котеджів або для міжкімнатних перегородок