Бруківка цеголка (цеглина)

Бруківка цеголка

Бруківка цеголка (цеглинка) - класичний варіант тротуарної плитки. Чудово підходить для дизайну національних орнаментів (український, єгипетськи), адже прямокутними маленькими брусками можна не лише форму паркету викласти, а також і картину, де кожен брусок наче піксель фотографії. Від рядів по горизонталі і вертикалі, так і окремі фігурні елементи. Наші спеціалісти по укладці бруківки допоможуть вам у виборі схеми для бруківки цеголка, щоб гармонійно дозавершувала вашу прибудинкову територію. А а також  оптимально підрахують кількість кольорів бруківки для вашого бюджету. Ціни бруківка цеголка від 81 грн/м.кв. - сірий колір цеголки, висота 6 см, і від 75 грн/м.кв - сірий колір, висота 4,5 см. Переглянути всі ціни бруківки цеголки інших кольорів у прайсі - бруківка ціна.

 

Схема бруківка цеголка 

 

Схема бруківка цеголка

 

Дизайн бруківки цеголки 

 

Дизайн бруківки цеголки (цеглини)

Читайте також

Бруківка римський камінь

Бруківка римський камінь – вид бруківки малих розмірів за формою природного каменю, з нерівномірними краями і дещо хвилястими лінями на лицевій стороні бруківки.

Бруківка австрійська

Бруківка австрійська – стилізована під старовинний камінь. Назва самої бруківки пішла від старовинного міста Вени, столиці Австрії.