Садові бетонні вироби

sadovy-virobu

Садові бетонні вироби у Львові

Оформлення садової ділянки чи міської паркової зони – непросте завдання, яке потребує достатньої кількості часу і терпіння. Окрім планування розміщення рослин по ділянці та вибору самих дерев, квітів та кущів, варто звернути увагу на додатковий декор, який не тільки доповнить композицію, але й може бути корисним у садівництві. Садові бетонні вироби – це ті предмети, без яких неможливо обійтись у ландшафтному дизайні,  адже саме вони роблять композицію завершеною.

Чому варто купити садові бетонні вироби?

Перш за все, справа у естетиці. Красиві фігурки на будь-який смак – ключ до ідеального оформлення вашого саду. Можна вибрати як і власне декоративні предмети (наприклад, фігури тварин), так і речі, які не тільки прикрашатимуть ділянку, але й виконуватимуть інші функції.

Так, використання таких бетонних виробів як квітники, може полегшити процес декорування саду. Квіти, висаджені у підставки, можна легко переміщати для створення нових композицій, або ж взагалі ховати у приміщення у разі негоди. Якщо рослини висаджені прямо у ґрунт, то їм не притаманна така «мобільність».

Малі бетонні вироби підійдуть не лише для оформлення прибудинкової ділянки, а й можуть бути використані як елемент декору в альтанках, на верандах чи балконах.

Що ми пропонуємо?

  • Декоративні фігури у вигляді тварин та інших предметів різних кольорів та розмірів.
  • Квітники у мінімалістичному стилі різних форм та урни для сміття.
  • Декоративні вази, які можуть використовуватись як місце для висадження квітів або невеликих кущів.

Продукція від «РУСИН-О» відрізняється не тільки ефектним виглядом, а і є надзвичайно стійкою та надійною. Кожен садовий бетонний виріб проходить у нас повний цикл виробництва, від виникнення ідеї та розмішування бетонного розчину до нанесення останнього шару фарби. Тому ми можемо гарантувати якість і міцність своєї продукції.

Бетонні вироби, розміщені у вашому саду, легко витримають погані погодні умови, яскраве сонячне проміння та інші шкідливі фактори. Зробіть свою ділянку ще кращою, підібравши квітники чи садові фігури найвищої якості!

Читайте також

Бруківка трапеція

Бруківка трапеція - за стилістикою подібна до бруківки старе місто, але за формою трапеції, що дозволяє вмощувати фігурні радіальні елементи (кола, дуги)

Керамзитоблок у будівництві

Керамзитоблок - штучно виготовлений камінь,який використовується для будівництва. Керамзитоблок виготовляється з керамзиту та цементу.