Бруківка старе місто - львівська бруківка

Бруківка старе місто

Бруківка старе місто – це сучасний вид тротуарної плитки, і набула широку популярність завдяки старовинних вуличок міста, які покритті бруківкою з гранітного чи іншого природного каменю. Нові технології виготовлення бруківки старе місто дають можливість виготовляти бруківку різнобарвних кольорів та розмірів для укладки тротуарних доріжок в парках, торгових центрах чи біля прибудинкових територій. Також в народі цей вид бруківки називають львівська бруківка. Адже у Львові вся центральна частина доріжок вкрита гранітною бруківкою ще з давніх давен. Наприклад, укладка бруківки у Львові на пл. Ринок та головних вулиць міста здійснювалося ще у 1452.

Хоча, якщо для цілей вам потрібна дорога з більш рівним покриттям, наприклад, для садових витончених доріжок, чи для Торгового центру, то вам таку зручність надасть бруківка виготовлена методом вібропресування. По такій бруківці старе місто, на відміну від звичайної природної бруківки, навіть на підборах зручно пройтися! Робіть комфорт для жінок разом з нашою бруківкою старе місто! Бруківка старе місто - топ продаж у Львові і Львівській області!

 

Схеми укладки бруківки старе місто

 

Бруківка старе місто - схема укладки

Схеми укладки бруківки старе місто здійснюються програмним забезпеченням, що дає змогу полегшити як самі розрахунки потрібної кількості бруківки, так і обрати найоптимальне рішення дизайну відповідно вашого бюджету на покупку бруківки.

 

Дизайн бруківки старе місто

Бруківка старе місто дизайнБруківка старе місто використовується для укладки доріжок прибудинкових територій, готельних комплексів, парків, скверів, відкритих ресторанів, торгових центрів і ін. 

 

Ціна бруківки старе місто дивіться у нашому прайсі продукції - бруківка ціна. Купити бруківку старе місто у Львові за доступними цінами, доставка - вартість транспортного піддону: 45 грн.

Читайте також

Бруківка трапеція

Бруківка трапеція - за стилістикою подібна до бруківки старе місто, але за формою трапеції, що дозволяє вмощувати фігурні радіальні елементи (кола, дуги)

Виготовлення бруківки– технологія вібропресування

Виготовлення бруківки за технологією вібропресування дає найкращі результати щодо міцності, довговічності і якості бруківки.