Бруківка римський камінь

Бруківка римський камінь

Бруківка римський камінь – вид бруківки малих розмірів за формою природного каменю, з нерівномірними краями і дещо хвилястими лінями на лицевій стороні бруківки. Укладка такої бруківки створює ефект натурального мощення з різними візерунками, наприклад, дуги, кола, хвилясті лінії, ряди, мозаїку і інші геометричні фігури. Також є можливість укладки геометричних фігур неправильної форми. Бруківка римський камінь підкреслює строгість і акуратність ділянки, і чудово поєднується зі строгими формами будинків та центральними площами вулиць міста.

 

Схема бруківка римський камінь

 

 

Схема бруківка римський камінь

 

 

Дизайн бруківки римський камінь

 

Дизайн бруківки римський камінь

 


Детальніше ознайомитися з цінами на бруківку римський камінь дивіться у нашому прайсі продукції - бруківка ціна або ціна бруківки у львові. Купити бруківку римський камінь Львові за доступними цінами, доставка вартості транспортного підону 45 грн.

Читайте також

Бруківка трапеція

Бруківка трапеція - за стилістикою подібна до бруківки старе місто, але за формою трапеції, що дозволяє вмощувати фігурні радіальні елементи (кола, дуги)

Бруківка цеголка (цеглина)

Бруківка цеголка (цеглинка) - класичний варіант тротуарної плитки. Чудово підходить для дизайну національних орнаментів (український, єгипетськи)