Бруківка австрійська

Бруківка австрійська

Бруківка австрійська – стилізована під старовинний камінь. Назва самої бруківки пішла від старовинного міста Вени, столиці Австрії. Базовий набір складається з 7 одиниць бруківки різного розміру, і висотою 6 см.  За формою австрійська бруківка – хвилясті і нерівні краї, що дає змогу укладати різний дизайн доріжок, як круги, так і хвилясті лінії, а комбінація різних кольорів створює неперевершений ефект мозаїки. Широка колірна гамма дозволяє гармонічно вписувати вашу територію благоустрою в існуючу колірну гаму прилеглих будинків і проектуючий ландшафт. Даний вид бруківки австрійської ідеально гармонізує з формою старовинних будинків центральних вулиць міста, створюючи атмосферу затишку та романтики.

 

Схема бруківка австрійська

 

Схема бруківка австрійська

 

Дизайн бруківки австрійської

 

Дизайн бруківки австрійської

 

 

Ціна бруківки австрійської дивіться у нашому прайсі продукції - бруківка ціна.

 

 

Читайте також

Бруківка римський камінь

Бруківка римський камінь – вид бруківки малих розмірів за формою природного каменю, з нерівномірними краями і дещо хвилястими лінями на лицевій стороні бруківки.

Шлакоблок у будівництві

Шлакоблок – це штучно виготовлений будівельний камінь. Використовується шлакоблок при будівництві стін котеджів або для міжкімнатних перегородок